Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Ivana Jirešová (47) se po několikatýdenní koronavirové pauze vrací opět k pracovním povinnostem. Již příští týden naskočí do zkoušení muzikálu Kat Mydlář a také už netrpělivě čeká na další scénáře k seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde ji pravidelně vídáme v roli Lucie, jejíž osudy začne opět točit.

My jsme oblíbenou herečku vyzpovídali a zajímalo nás, jak trávila poslední týdny. „Upřímně, bylo mi moc dobře! Vyhovoval mi klid i návrat k "normálnímu" životu, což pro mě znamená nespěchat. Nesnažit se přes den zvládnout všechny resty, na které člověk neměl nikdy čas, ale v pohodě si to vše rozložit. Dokázat si užít úplně obyčejné věci jako snídani, sekání trávy, cvičení, vaření, nákup. Vrcholem „koronavirových“ prázdnin ovšem bylo free vstávání!“  svěřila se Ivana, která se věnovala sobě a dceři.

„Kromě intenzivních prožitků při praktikování zmíněných aktivit jsem se pustila do aktivnějšího cvičení bikram jógy, čtení a hodin angličtiny. Takže pro mě vlastně nic moc nového. Jsem velmi konzervativní člověk, sice tvůrčí, ale pořád ve stejných oborech. Možná jsem vlastně o trochu víc aktivní na Instagramu. Nemohu nezmínit společně strávený čas s mou dcerou, který nás obě obohacuje!“ dozvěděli jsme se od herečky, pro kterou dvouměsíční volno vedlo k zamyšlení.

„Utvrdilo mě v tom, že toho člověk zase tolik k přežití nepotřebuje a že pozitivní energie a myšlení fungují. Naučila jsem se víc pracovat sama se sebou, vzhledem k tomu, že jsem byla v klidu, což je vlastně k nezaplacení,“ dodala Ivana, která se i tak už těší do práce. „Nerada bych, aby to znělo teatrálně, ale těšila jsem se jako malá holka. Taky nevím, jak dlouho mi to nadšení vydrží. Ne vážně, těším se na lidi, na společnou práci, potkávání, povídání. Přestože Kat Mydlář není zrovna komediální kousek, diváci si ho oblíbili kvůli krásným songům, projekcím a vůbec celé výpravě,“ dodala herečka, která se také vrátí k natáčení seriálu Ordinace v růžové zahradě, a to od 8. června.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám