Hlavní obsah
Článek

Tohle setkání rozhodně nečekala. Dominice Gottové (50) přináší pobyt jejího manžela v Česku čím dál větší nepříjemnosti. Finský hudebník Timo Tolkki přicestoval do Prahy s tím, že chce svou ženu zpět.

Dcera Karla Gotta (†80) utekla z Finska kvůli nefungujícímu manželství a problémech s Timem, který trpí bipolární poruchou a své potíže utápí v alkoholu. Od jeho příjezdu byla Dominika vystavena jedné nepříjemné události za druhou a snažila se svému muži vysvětlit, že je v jejich vztahu konec.

Timovo chování se na pár dní ale zlepšilo a Dominika s ním v přátelském duchu vyrazila na koncert v Praze. Po něm se Tolkki nechal slyšet, že jsou opět spolu a chce pro Dominiku pořídit dům, což dceru zesnulého Slavíka dorazilo. Předstoupila před novináře a o svém vztahu a manželství promluvila.

„Neplánuji s manželem bydlet, ani s ním žít. Chci si žít svůj nový vlastní život. Nabídla jsem mu, že můžeme zůstat kamarádi, protože máme spousty společných zájmů. To, že jsme se minulý týden společně v Praze zúčastnili metalového koncertu, bylo čistě kamarádské a není pravda, že obnovujeme náš vztah, jak manžel v některých médiích tvrdí,“ řekla Dominika.

Dominika Gottová o rozvodu s Tolkkim

Nečekala však, že se její muž na setkání také objeví. Timo se s doprovodem, který se o něho v Praze stará, objevil v parku v centru Prahy. Své manželce, která před novináři mluvila v rodné řeči samozřejmě nerozuměl a nechal si vše od doprovodu překládat. Po zjištění, že si Dominika za rozvodem stojí, s ní chtěl dané téma řešit, ale Gottová o setkání nestála a okamžitě z místa odešla. Možná nyní Tolkki konečně pochopí, že je v jejich vztahu konec.

Reklama

Další články

Načítám