Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) se loni v červnu stala poprvé maminkou. Od té doby netráví všechen svůj čas pouze s fanoušky na koncertech, ale naplno se také věnuje mateřským povinnostem. Osm měsíců po porodu chlapečka Artura zpěvačka jen září.

Rozdává úsměvy, kamkoli přijde, a vypadá opravdu skvěle. Jinak tomu nebylo ani na křtu knihy Polské Slezsko, jíž se Farna stala také kmotrou. Na akci se zpěvačka objevila v černo-žlutém modelu a na místo, odkud pochází a kam kniha také láká, pěla samé ódy. Svého chlapečka sice na akci nevzala, ale hned po křtu za ním spěchala.

Syna bere Ewa už od prvních týdnů také na koncerty a na jeviště si vždy od miminka odskočila. I s bříškem zpívala Farna do poslední chvíle a loni delší dobu ani nikdo netušil, že je v požehnaném stavu. Zpěvačce se to podařilo dobře skrývat. Nyní na okamžik, kdy ještě nikdo netušil, že je těhotná, zavzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám