Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohlaví miminka si nechala prozradit již před třemi měsíci. Monika Bagárová (29) s přítelem Machmudem Muradovem nevydrželi čekat do porodu, než se dozví, zda přivítají na svět holčičku, nebo chlapečka. Přestože to budoucí rodiče věděli už o Vánocích, kdy šli s krásnou zprávou do světa, svým fanouškům to prozradila zpěvačka až nyní.

„Budeme mít holčičku,“ svěřila se budoucí maminka na sociální síti. K oznámení pohlaví miminka se Monika vyfotila před zrcadlem v koupelně, a to jen ve spodním prádle a s natáčkami na hlavě. Fanouškům se tak pochlubila svým těhotenským bříškem v celé kráse.

Monika vstupuje do 7. měsíce těhotenství, a jak sama tvrdí, prožívá jedno z nejhezčích období života. Od začátku si požehnaný stav užívá a také stále pracuje, i když cítí větší únavu než dřív. „Jsem v mega velkém pracovním nasazení a musím se přiznat, že pak když večer dojdu domů, tak to cítím. Nebo když ráno vstávám, někdy nemůžu vstát z postele. Ale miluji svoji práci a stále funguji, mám tu energii,“ svěřila se Bagárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám