Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Účinkuje nejen v televizním seriálu Ordinace v růžové zahradě, za sebou má už také svou první filmovou roli. Syn Pepy Vojtka (58) a Jovanky Vojtkové v sedmi letech rozjíždí hereckou kariéru. Malý Adam oslovil svým talentem režiséra Viktora Polesného, který ho obsadil do svého nového filmu Past.

Ve snímku o herečce Jiřině Štěpničkové si Adam Vojtek zahrál Jiřího Štěpničku v jeho dětském věku. A přestože to nebývá zvykem, na natáčení byla i samotná Jovanka, která ho na vše připravovala.

„Netušila jsem, že je výjimečné, aby rodiče na natáčení mohli být. Krásně to ale zapadlo, že jsem tam byla, na ty scény jsem ho mohla připravit a myslím si, že by ho takhle nikdo nepřipravil. Právě ta máma ví, jak s dítětem pracovat, jak ho nasměrovat a naladit. Tohle bylo super a vyšlo to,“ svěřila se Super.cz na premiéře snímku Vojtková.

„Adam je velmi citlivý a tyhle věci se nedají opakovat, ani to, když se v autě bavil s Heřmánkem. S dítětem se musí pracovat rychle a točit na první dobrou. Musíte si představit, že má citlivou maminku a drsného otce a ty geny se u něho mísí, je to citlivý kluk, ale hned tak se nepoloží,“ svěřil režisér s tím, že malý Vojtek vypjaté scény zvládnul na výbornou. Podle všeho se tak u Vojtků rodí nová dětská herecká hvězda, tak uvidíme, v jakém dalším projektu malého Adama diváci spatří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám