Hlavní obsah
Článek

Rodina a přátelé se v pondělí ve strašnickém krematoriu naposledy rozloučili s podnikatelem, takzvaným trenýrkovým králem, Petrem Vlasákem, který podlehl zákeřné rakovině v den svých pětačtyřicátých narozenin. Ve stejný den navíc Českem otřásla zpráva o úmrtí Karla Gotta (†80).

Na pohřeb milovaného manžela dorazila jeho manželka Gábina s dcerkou Simonou, která nesla velké srdce s nápisem táta. Nechyběly ani Vlasákovy expřítelkyně Dara Rolins (51) a Kateřina Průšová (40). Přišli i blízký Vlasákův kamarád herec Matouš Rajmont nebo raper Jakub Mohamed Ali, jenž na svého kamaráda zavzpomínal.

"Odešel někdo, koho jsme milovali, viděl jsem ho měsíc před tím, než skonal, bojoval jako lev do poslední chvíle, byl milý, nezatěžoval nás tím, co se děje," nechal se slyšet Ali.

Z celebrit se památce Petra Vlasáka přišli poklonit také Monika Absolonová (47) a Pavel Vítek s partnerem Janisem Sidovským, zpěvačka Tereza Kerndlová (37) s manželem, herečka Alice Bendová (50) a moderátor Petr Vágner (46).

Do smuteční síně nakonec dorazili i Simona Krainová s manželem Karlem Vágnerem. Petr Vlasák měl přátele i mezi bývalými fotbalisty. Rozloučit se přišli také Vladimír Šmicer a Patrik Berger.

Reklama

Další články

Načítám