Hlavní obsah
Článek

Duo zpěvaček Bára Vaculíková a Lenka Jankovská už nějakou dobu vystupuje pod názvem Mateřská.com. Většinou je vídáme jen na pódiu, tentokrát si ale spolu maminky vyrazily do společnosti a rozpovídaly se o tom, jak zvládají hraní a péči o rodinu skloubit.

„U naší profese je to právě docela snadné, naše zkoušky probíhaly až donedávna v obýváku. A teď jsme zaznamenaly novou etapu, protože jsme začaly zkoušet ve zkušebně. Máme z toho velkou radost a už zkoušíme na mikrofon,“ smály se.

Dcera Petry Černocké se svou kolegyní naposledy vydala klip k písni Social Boogie z alba Automatka, na kterou čerpaly inspiraci zejména ze svého okolí. „Inspiraci bereme ze života, ten náš mateřský projekt je opravdu inspirován dětmi, vydaly jsme druhou desku a s tím, jak odrůstají, tak přicházejí nová témata,“ svěřila Lenka.

Vaculíková má dcerku Coco, která si s holčičkou její kolegyně náramně rozumí. „Naše děti se mají rády, teď už je to hezký období, protože se jim po sobě už i stýská, nebo si telefonují, je to čím dál tím lepší,“ dodala Bára.

Reklama

Další články

Načítám