Hlavní obsah
Článek

Je to už dvanáct let, co Lilian Sarah Fischerová (31) uspěla v soutěži krásy, v roce 2007 se stala II. českou vicemiss. Od té doby půvabná brunetka neměnila svůj vzhled a ve společnosti jsme ji mohli potkávat většinou se svázanou tmavou hřívou.

Nyní se ale Fischerová, která se věnuje především hraní a tanci a je v angažmá hned v několika divadlech, rozhodla pro radikální změnu. Lilian si nechala své vlasy zesvětlit a je z ní skoro blondýnka. S novým vzhledem se ukázala na tiskové konferenci k benefičnímu muzikálovému večeru Horečka úterní noci, který organizuje.

„Letos pořádám již čtvrtý ročník. Bude nás účinkujících necelých šedesát a pak další lidi v zákulisí, takže dohromady se dá říct, že na tom pracuje přes sto lidí,“ svěřila se Lilian, která na večeru plném muzikálových hitů bude také vystupovat. „Budu vystupovat takřka ve všech scénách, jsem především tanečnice, opráším vše, co umím. Chodím na hodiny zpěvu, to piluji, ale mám vystudovanou konzervatoř a ten tanec pro mě není náročný,“ svěřila Fischerová, která se ani po letech nebrání modelingu.

„Občas mě oslovují, a když mám možnost a čas, tak se tomu nebráním. Je to hezké odreagování, odskočit si do jiného prostředí, a je pořád hezké, že je o mě stále zájem. Ale není to moje priorita,“ svěřila Lilian s tím, že výtěžek z charitativního večera, který se uskuteční 14. května v Divadle Broadway, půjde na nadační fond její blízké přítelkyně Veroniky Kašákové (34).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám