Hlavní obsah
Článek

Velké překvapení čekalo na herečku Jaroslavu Obermaierovou (77) po skončení představení muzikálu Kvítek mandragory, kde hraje postavu Jiřiny Demlové. Nic netušíc dostala velkou kytici červených růží ke svým 73. narozeninám, které právě slavila.

„Byla jsem strašně dojatá, protože jsem to vůbec nečekala. Máme tady opravdu bezvadnou partu, hrát s nimi je radost, hlavně s těmi mladými,“ pochlubila se herečka, která dostala sedmdesát tři květin. V muzikálu se potkává nejen s kolegy, které již řadu let zná, ale poprvé hraje například s modelkou Eliškou Bučkovou.

„Jarka je naše sluníčko, ona je skvělá, rozhodně na ten věk nevypadá. A už vůbec ne psychicky,“ řekla nám Eliška, která ačkoli nehrála, přijela poblahopřát. „S Jarkou jsem hrála již v muzikálu Mata Hari, je báječná, rozdává kolem sebe dobrou náladu a na každé představení, které hraji s ní, se moc těším,“ dodala další kolegyně Alžbeta Bartošová.

Jarka poslední měsíce řešila vleklé zdravotní potíže. Poté, co jí pojišťovna schválila důležité léky, se jí ale začíná dařit nejen fyzicky, ale i psychicky. A to bylo také vidět během víkendového představení. „Jarušku mám strašně moc ráda a přeji jí hlavně moc štěstí a zdraví a moc hezkých rolí na divadle, kam ona rozhodně patří,“ řekla nám své přání Yvetta Blanarovičová, která společné se Sagvanem Tofim, Jaromírem Noskem a dalšími herci Jaroslavě přímo na jevišti poblahopřála.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám