Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sotva vykoukla na svět, už jí balili kufry a vyrazila na svou první cestu. Miliardář Karel Janeček se své kněžky Lilie Khousnoutdinové nemůže nabažit. Tráví spolu takřka každou chvilku a společně se svou desetiměsíční dcerou Isabelkou vyrážejí na nejrůznější výpravy po světě.

„Naše dcera již byla na všech kontinentech na světě, kromě Austrálie a Severní Ameriky. Byla za polárním kruhem daleko ve Finsku, dvakrát jsme s ní byli v poušti, čtyři noci jsme byli sami v poušti daleko od civilizace,“ svěřil Super.cz Janeček s úsměvem. „Teď jsme byli v Peru, a to v džungli, a dokonce v horách 3500 metrů nad mořem. Dcera to zvládá úplně skvěle, ve svých deseti měsících to zvládá lépe než my. Mě třeba bolela hlava z té nadmořské výšky a ona byla úplně v pohodě,“ dodal Janeček, který se svou partnerkou dorazil na koncert Mikolase Josefa (28).

„Chodíme hodně na koncerty a doma jsme taky hodně, žijeme na maximum, jak moc to jde,“ prozradil miliardář a jeho přítelkyně dodala, že o malou dceru je doma skvěle postaráno. „Dceru nám hlídá skvělá chůva, kterou máme od narození. Je mnoho let ověřená a je fantastická,“ prozradila Lilia, která je sama velká cestovatelka. „Teď budeme konzervativní a v dubnu budeme v Čechách. V nejbližší době pojedeme do Anglie, do Francie a možná do Petrohradu,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám