Hlavní obsah
Článek

Nemocným lidem pomáhá pravidelně před kamerou. Nyní dokonce natočila edukativní spot, ve kterém ukazuje, jak pomoci při hypoglykémii. Málokdo ale ví, že Eva Burešová (30), která sama v minulosti měla pár zdravotních neduhů, má s onemocněním cukrovkou svou osobní zkušenost.

„Když jsem byla oslovena, abych natočila edukační spot, tak jsem se ani sekundu nerozmýšlela a hned jsem na nabídku kývla,“ sdělila nám herečka, která se pravidelně objevuje v seriálu Modrý kód a diváci ji znají také z show Tvoje tvář má známý hlas. Pro účast ve spotu měla jasný důvod.

„Můj táta je cukrovkář a já jsem moc ráda, že se více lidem ukáže, jak těžké to cukrovkáři mají. A jsem opravdu ráda, že jsem právě spot na cukrovku mohla natočit já, protože je mi to téma opravdu blízké,“ svěřila herečka, která je ráda, že spot pro Český červený kříž mohla natočit.

„Vím, že lidi kolikrát nedokážou oddělit nebo rozeznat to, jestli má někdo cukrovkářský záchvat, nebo je opilý. Tím, že člověk, který má tenhle šok, opravdu vypadá jako opilý. Takže jsem ráda, že to ve spotu říkáme, aby se ti lidi nebáli zasáhnout a pomoci,“ dodala Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám