Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a moderátor Michal Kavalčík (48), kterého vídáme především v Divadle Broadway, sbalil svou rodinu a odjeli si na pár dní užívat do Maďarska. „Tradičně po roce jsme opět vyrazili do Budapešti, kde má Zuzanka půlku svých kořenů. Dovolenou jsme trávili v našem oblíbeném hotelu s teplou termální vodou,“ sdělil nám Michal.

Ten si výlet užíval také se synem Davem, který se narodil loni v červenci. „Koupali jsme se i s prckem, který vodu naprosto miluje a už se s ním moc těšíme v létě k moři,“ dozvěděli jsme se. Herec předloni prodělal operaci krční páteře po nešťastném poranění při zkoušce muzikálu Muž se železnou maskou, a tak termály navštěvuje velmi rád. „Léčivá voda mi dělá moc dobře na páteř. Zuzanka zas plaváním shazovala zbytek svých poporodních kil,“ prásknul na konto své přítelkyně Michal.

„Hodně jsme plavali, chodili jsme na dlouhé procházky s tvrdě spícím Davem. Také jsme s Davem byli na ruském kole, což je naprosté šílenství, ale bylo to fakt skvělé,“ dodal pro Super.cz závěrem herec, který je již fit, ale tanečním kreacím se jako šašek v muzikálu Muž se železnou maskou raději vyhýbá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám