Hlavní obsah
Článek

Některé ženy si požehnaný stav nemohou vynachválit, jiné prožívají především první měsíce opravdová muka. Miss Earth 2013 Tereza Fajksová (34) je tím druhým případem. Úspěšná modelka je ve 4. měsíci těhotenství, a jak sama přiznala, není jí nejlépe.

„Mám naprosto ukázkově strašlivé těhotenství. Zvracím, mám návaly, omdlévám, padají mi vlasy a mám akné,“ řekla Super.cz Fajksová. Nyní přidala ještě další pikantnosti z jejího těhotenství, které za poslední měsíce zažila. „Zvracení - omlouvám se pracovníkům v supermarketu, co po mně museli uklízet podlahu,“ svěřila se blondýnka a pokračovala výčtem dalších nepříjemností.

„Nevolnosti - mít blackout každých 30 minut už mě fakt nebaví. Nechutenství - už 4 měsíce je ze mě vegetarián. Maso prostě nemůžu ani cítit plus dalších 300 druhů jiné stravy. Vždyť já nemám chuť ani na smažený sýr,“ svěřila se modelka s tím, že trpí také stavy úzkosti, kdy nemůže spát, strachem, špatným akné, vypadáváním vlasů. I tak se ale se svým přítelem na miminko velmi těší a pochlubila si už i společnou fotkou s ultrazvukem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám