Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože venku vládne arktická zima, Eliška Bučková (34) se oblékla do plavek. Nelekejte se. Česká Miss 2008 se nechystá rozšířit řady pražských otužilců. Přítelkyně Vaška Noida Bárty (43) pouze fotila pro vlastní potřebu promo materiál s fotografem Martinem Bučkem, který má rád objekty svého focení co nejvíc odhalené.

Známý fotograf si focení se známou modelkou nemohl vynachválit. „Když jsem dělal selekci obrázků, tak to ve finále vypadalo tak, že z tří stovek fotek jsem musel vyhodit jen dvě, kde jsem omylem zmáčkl foťák při rekompozici a deset, když ventilátor špatně zvedal Elišce vlasy. Zůstalo mi jich tak dvěstě osmdesát. Tak aspoň vím, že stačí cvaknout jen dvaatřicetkrát, když budu potřebovat třicet fotek," vtipkuje Buček.

Přestože Eliška má v bikinách výstavní zadeček, nezůstalo jen u focení v plavkách. Kráska stanula před objektivem i ve velké večerní. Když se Eliška zahřívala v riflích a válenkách, tak jí před objektivem dělala společnost její čivava Rambo II.

Reklama

Další články

Načítám