Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Václav Noid Bárta je v životě stejně drsný jako jeho písničky. Přítelkyni, modelku Elišku Bučkovou (34), vytáhl na dovolenou do Egypta a to rozhodně ne do bezpečných hotelových resortů. Vyrazil s ní vypůjčeným autem do pouště směrem do Luxoru, kam se zrovna cestovat nedoporučuje.

"Není to tak horké, jak se říká. Resorty jsou bezpečné úplně a ani když jsme vyjeli sami autem, nic se nám nestalo. Nesetkali jsme se s žádnými teroristy. A i kdyby, tak jsem měl sebou velký nůž," řekl Noid Super.cz.

Ten miluje severoafrickou přírodu. "Z téhle dovolené nemám ani jednu Eliščinu fotku. Fotil jsem spíš poušť a kameny," vyprávěl a poslal fotky jako důkaz. Jeho příští plány na cestu do Afriky jsou ještě dobrodružnější.

"Chtěl bych do Angoly. Prý je tam nádherná flóra a fauna," zasnil se zpěvák, který už za pár týdnů začne i s přítelkyní zkoušet muzikál Hamlet, v němž si zahraje titulní roli. Jeho přítelkyně bude Ofélií.

Reklama

Další články

Načítám