Hlavní obsah
Článek

To, že neuspěla a přestože byla favoritkou, nezvítězila v show Česko Slovensko má talent, neodradilo od světa šoubyznysu zpěvačku Evu Burešovou. Půvabná brunetka se rozhodla nespoléhat na popularitu, kterou získala díky vystupování na obrazovce. Začala pilně obcházet pěvecké konkurzy.

Eva se objevila ve druhém kole konkurzů do muzikál Hamlet, v němž autor Janek Ledecký hledá další alternace pro představitelku role Ofélie. Zatím je jasné jen to, že ji bude zpívat Eliška Bučková. "Všichni na konkurzu z ní byli nadšení," svěřil zdroj ze zákulisí muzikálu, který se bude uvádět v divadle Broadway.

Zda se jí ale roli podaří získat, zatím jasné není. Má totiž hodně velkou konkurenci. O roli se přišla ucházet i Radka Pavlovčinová, kterou sice proslavila aférka s Miroslavem Etzlerem, ale nyní exceluje jako cikánka v muzikálu Quasimodo. Objevila se i její alternantka Markéta Procházková, muzikálová zpěvačka Zuzana Benešová anebo zpěvačka formace Abba Stars Petra Peterová, která byla také vokalistkou Petra Muka.

Reklama

Další články

Načítám