Hlavní obsah
Článek

Svůj aktuální vztah Eliška Bučková (34) doposud halila pod roušku tajemství. Modelka se se svým novým partnerem Radkem Váchou dokonce před měsícem odmítla na jedné společenské akci fotit. „Máme tuto akci oba pracovní, je to akce partnerových přátel," řekla Super.cz Eliška.

Její první příspěvek na sociální síti Instagram v roce 2022 však byla právě společná fotka s přítelem, který je majitelem autosalonu. Je tedy jasné, že to s tímto mužem bývalá královna krásy myslí opravdu vážně.

Modelka i bilancovala.

„Byl to výjimečný rok. Plný emocí, změn, radosti, slz, bolesti, výčitek, lásky, štěstí. Od začátku jsme si řekli, že vždycky budeme konat v pravdě, lásce a ve svobodě. Naše láska a rozhodnutí bylo těžké pro mnoho lidí, nás nevyjímaje. Ale jsme jenom lidi, kteří se do sebe zamilovali tak jako nikdy v životě. A děkuji Bohu, že dnes už snad mohu říct, že dnes jsme všichni šťastní a možná i víc než kdykoli před tím,“ napsala Bučková.

Posledním dlouhodobým partnerem Elišky Bučkové byl známý rybář Jakub Vágner (42). Pojil ji ale i vztah s rockerem Václavem Noidem Bártou (43), či synkem z prominentní rodiny Jakubem Malinou.

Reklama

Další články

Načítám