Hlavní obsah
Článek

O Elišce Bučkové (34) je známo, že je nadšenou cestovatelkou. Kdykoli jí to její diář a situace dovolí, ráda tráví dovolenou u moře a rozhodně se nebojí vydat ani na cestu za dobrodružstvím. Již několik let se ale začátkem prázdnin vrací do dětských let, zabalí velký batoh a odjíždí na tábor. Modelka dnes slaví 32. narozeniny.

„Už několikátým rokem pravidelně trávím červencové dny na dětském táboře Katlováček jako instruktorka. Musím říct, že si to moc užívám a nabíjí mě to energií,“ sdělila pro Super.cz dnešní oslavenkyně.

„Ten věk je vlastně jenom číslo, ale musím říct, že často mi mé tělo už dává najevo, že už mi dávno není sladkých …náct. Někdy se přistihnu, že se začnu pozorovat a řeším to, co jsem dříve brala jako naprosto banální. Víc jsem si začala uvědomovat hodnotu svého zdraví a toho omezeného času, který tu máme,“ přidala modelka.

„Zažila jsem léta plná zážitků, radosti, bolesti, strachu, euforie, lásky, zklamání, pády, úspěchy a díky tomu jsem dnes tam, kde jsem – šťastná, zdravá, milující a milovaná,“ pochlubila se dále.

A jak plánuje Eliška oslavit poslední narozeniny před kristovými lety? „Jakmile přijedu na Moravu za rodinou do Strážnice, tak to určitě oslavíme. Ale tady na táboře dnes žádnou oslavu nechystám. Nechám se překvapit, třeba kolegové s dětmi něco vymyslí,“ dodala závěrem s tím, že už se také těší, až si opět zahraje v oblíbeném muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám