Hlavní obsah
Článek

Modelku Elišku Bučkovou (34) vídáme pravidelně na společenských akcích, přehlídkových molech, před objektivy fotografů, na titulních stránkách časopisů nebo na divadelních prknech. A protože v době koronavirové pandemie je také pro ni každý pracovní den velmi vzácný, hospodaří modelka s dostatkem volného času a věnuje se nejrůznějším aktivitám. Jednu adrenalinovou si tento týden poprvé vyzkoušela na vlastní kůži.

„Překonala jsem svůj další strach, tentokrát z výšek. Horolezectví není tak jednoduché, jak se může zdát, vlastně jsem dost rozuměla hysterii maminky z filmu Jak dostat tatínka do polepšovny,” sdělila Eliška pro Super.cz.

„Náročné a nebezpečné je to nahoru i dolů, základ je - NEDÍVAT SE POD SEBE! Pokud to člověk- amatér jako já udělá, pak začíná zmatkovat a může snadno udělat chybu. Prostě se musí maximálně soustředit na každý svůj pohyb a věřit si, že to zvládne,” dozvěděli jsme se od modelky.

„K odvaze mi pomohly vzpomínky na rozhovory s Mirkem Etzlerem před každým společným představením muzikálu Kvítek mandragory. Dlouze jsme o horolezectví a adrenalinových aktivitách mluvili u piana v zázemí divadla. Taky jsem mu hned poslala zprávu s fotkou a on mi v odpovědi dodal odvahu,” pochlubila se Eliška. „Byl to skvělý zážitek a určitě se k horolezectví hodlám vrátit, ale možná si vyberu teplejší a slunečnější den, než ten mlhový při stupni 0,” dodala závěrem půvabná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám