Hlavní obsah
Článek

Na Vánoce a svátky se Eliška Bučková (34) každoročně těší, tráví je na Moravě se svými rodiči, sourozenci i širší rodinou. Zeptali jsme se, jaké byly ty letošní a co jí Ježíšek nadělil.

„Letos jsme si, jako každý rok, s rodinou řekli, že si dáme symbolické dárky a samozřejmě, jako každý rok, jsme to nezvládli uhlídat,” řekla Super.cz modelka, která pořizovala dárky pro rodinu již s předstihem a nenechávala si nic na poslední chvíli.

„U nás byly letošní Vánoce o to víc kouzelné, protože máme téměř dvouleté dětičky mých sester a další dvě na cestě, takže ta radost a pozornost je směřována opravdu jiným směrem než na rozbalování dárků,” řekla Super.cz. V příštím roce se tak Eliška stane čtyřnásobnou tetou.

„Ale samozřejmě i na to rozbalování došlo. A já jsem mimo jiné dostala od bráchy Vítka vytoužené elektrické prkno na žehlení prádla a krásné povlečení. Největší radost mám z ručně vyřezávaného svícnu z masivního dřeva, který mi vyrobil švagr Pavel a obrovský obraz z epoxidu, který mi vytvořil druhý švagr Martin. Mám skvělou rodinu,” dodala Eliška, kterou fanoušci snad opět brzy začnou vídat v muzikálu Kvítek mandragory v Divadle Broadway.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám