Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Stejně jako loni dělá i tohle léto modelka Eliška Bučková (34) animátorku na rybářském táboře, který pomáhala vytvořit svému bývalému příteli Jakubu Vágnerovi (42). A vzhledem k tomu, že červenec není zrovna měsíc se stabilními teplotami, je to ještě drsnější.

My se s ní potkali v Praze, kam si odskočila na otevření virtuálního dinosauřího světa, kde už zase byla za modelku. "Zastavila jsem se doma, po týdnu sundala kšiltovku, umyla a vyfoukala si vlasy a hlavně se po dlouhé době i nalíčila," smála se Eliška, která se samozřejmě stejně jako děti myje i na táboře, ale zdaleka ne v takovém pohodlí.

"Oproti loňsku, kdy jsme měli v noci třeba osmnáct stupňů, tak letos bylo ve stanu i sedm. Takže mi šla pára od pusy a nosila jsem zimní bundu v polovině července. Ale ryby berou, takže děti jsou spokojené," vyprávěla.

Nicméně to všechno je pohoda proti Amazonii, kterou Elišce připomněla právě dinosauří atrakce v ruzyňském outletu. "Je fakt, že ta příroda vypadá podobně, jako když jsme tam před pár lety s Kubou byli. Ale takováhle zvířata tam naštěstí nebyla, já se bojím i ve slovenských lesích vlků a medvědů," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám