Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pár Eliška Bučková (34) a Václav Noid Bárta dostali předčasný vánoční dárek. Konečně si spolu zahrají v muzikálu, po čemž dlouho toužili. A dokonce pár. Má to ale háček. I když už oba začali mluvit o miminku, ve smlouvě má Eliška zákaz otěhotnět. "Ještě jsem ji nečetla, ale určitě to tam je," řekla Super.cz Eliška.

Eliška s Vaškem budou hrát Ofélii a Hamleta v obnovené verzi rockového muzikálu. "My bez sebe nemůžeme být. Když Eliška odjede k rodičům na Moravu, tak jsme oba nešťastní. A takhle budeme moct být celé dny spolu při zkouškách a pak na jevišti," libují si oba. Ale Vánoce spolu ještě nestráví.

"Budeme oba u svých rodičů. Dokud nemáme děti, tak chceme věnovat čas našich blízkým," míní oba. A v příštím roce kvůli Hamletovi dítě neplánují. "To nehrozí. Navíc nechceme vychovávat dítě v nějaké kůlně. Musíme ještě oba hodně pracovat. A taky si chceme užít třeba cestování," obrací Noid, který už několikrát mluvil o tom, že by si potomka přál co nejdříve.

Co ale není, může být. V první verzi Hamleta se seznámil Pepa Vojtek (58) se Sabinou Laurinovou (52) a představitelka Ofélie Sabina, kterou do jiného stavu přivedl Hamlet Pepa, také pobíhala až do šestého měsíce na jevišti s bříškem.

Reklama

Další články

Načítám