Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to rok a půl, co je single. Se svými expartnery ale Eliška Bučková (34) stále skvěle vychází. Jakubu Vágnerovi (42) fandila ve StarDance a pomáhá mu s rybářským táborem, vídá se i s dalším bývalým přítelem Vaškem Noidem Bártou (43)

, kterému zase tleskala na jeho velkém koncertě.

"Já si hledám super kluky a v klidu a pokoji se spolu po vzájemné domluvě rozcházíme, takže nemám žádný důvod ani s jedním dobře nevycházet. Naopak. A mám ráda i jejich rodiny. Všechno je tak, jak má být," míní.

Ve vztazích je Eliška navíc velmi přizpůsobivá. Vedle Vaška se začala víc věnovat zpěvu, s Kubou zase rybaření. A prý by se nenašlo nic, co by bavilo jejího partnera a ona by to nesdílela. "To by už musela být opravdu velká výzva. Nic takového mě nenapadá," svěřila.

Snad jen StarDance by si nechala v klidu ujít. "Bohatě mi stačí tancování v muzikálu Kvítek mandragory, kde také zpívám. Tanečníky v té show obdivuji, ale já bych na to asi neměla energii, nervy ani čas trénovat devět měsíců v kuse," dodala.

Reklama

Další články

Načítám