Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) je na přehlídkových molech jako doma. Kromě modelingu se také věnuje muzikálovému herectví, účinkovala například v muzikálu Hamlet, nyní ji vídáme v Divadle Broadway v muzikálu Kvítek mandragory.

Modelka se pochlubila, že se na návrat představení do divadla moc těšila a po pětiměsíční pauze si ho náramně užila. „Neskutečně si to užívám, tolik jsem se na všechny těšila! Už od srpna jsem doma trénovala choreografii a hlas jsem chodila trénovat na hodiny zpěvu ke své kolegyni a kamarádce Elis Ochmanové,“ sdělila nám brunetka.

Na jeviště jí pravidelně po představení chodí od diváků květiny. Dokonce za svůj herecký výkon dostala při děkovačce obrovský pugét růží. Samozřejmě jsme se nemohli nezeptat, od koho nádherné růže jsou. „Od někoho, kdo mi chtěl evidentně udělat obrovskou radost – a podařilo se,“ sdělila nám Eliška. Svůj poslední dlouhodobý vztah Bučková prožila po boku rybáře Jakuba Vágnera. Je tedy na obzoru někdo nový?

„Nemám přítele. A až někoho potkám, s kým se rozhodnu žít, nebudu to hlásat do světa. Už se nechci dělit s veřejností o svůj osobní život,“ dodala závěrem půvabná modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám