Hlavní obsah
Článek

V poslední době je Eliška Bučková (34) zase jen kost a kůže. Ačkoliv popřela, že by za její extrémní štíhlostí byla anorexie, kterou v minulosti trpěla, nedaří se jí přibrat jediné deko.

Pohublé tělíčko v bikinách teď ukázala v aquaparku v Čestlicích, kde předvedla společně s Jakubem Kohákem (44) novou atrakci - tobogán s virtuální realitou. „Jsem tady z toho důvodu, že bych chtěla tento zážitek dopřát dětem na rybářském táboře, který v létě pořádám už třetím rokem. A abych jim mohla popsat, o co jde, musím to sama napřed vyzkoušet,“ sdělila Super.cz brunetka.

Ačkoliv sama podobnou zábavu moc nevyhledává, vodní radovánky si moc užila. „Zcela upřímně, kdyby mi někdo řekl, abych s ním šla na tobogán s virtuální realitou, tak úplně nevím, jestli by mě navnadil. Nemám ráda místa, kde se shromažďuje hodně lidí, takže aquaparky a veřejné koupaliště nevyhledávám. Každopádně, jak pracuji s dětmi, tak se k tomu vracím a těším se, jak si to užiju,“ přiznala modelka.

V plavkách ale modelku jen tak znovu neuvidíme. Teď se totiž intenzivně připravuje na roli v novém muzikálu Kvítek Mandragory, který bude mít premiéru už v polovině března. Na exotickou dovolenou, kde by mohla nachytat trochu bronzu, si tak bude muset ještě počkat. „Dovolená mě čeká až v srpnu. Teď každý den nacvičuji muzikál, poté mě čekají představení a příprava na tábor,“ vysvětlila Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám