Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Průšová (40) nafotila kalendář, kde hlavní roli nehraje její krásná tvář, ale nohy a zadeček! Její tělo patří ke nejvysportovanějším v českém šoubyznysu, a tak není divu, že si fotograf Jakub Ludvík vybral právě Kateřinu pro připravovaný kalendář.

"Kalendář jsme nafotily společně s Eliškou Bučkovou (34). Kdysi jsme s Jakubem nafotili moje nohy, básně k nim napsal Pavel Vrba a vznikla z nich krásná knížka. Spousta krásných básní po Pavlovi zůstalo, a tak jsme se rozhodli nafotit kalendář, který tyto básně doplní," prozradila Průšová.

Jak vypadaly přípravy na focení? "Oholila jsem si nohy, dbala jsem na to, abych nikde neměla modřiny, oděrky, a bych měla kvalitní pedikúru, namazala jsem si nohy olejem a šlo se fotit. Pak stačilo tak na pět hodin jen pořádně zatnout. Větší přípravy nebyly. Sportuji pravidelně," dodala s úsměvem Kateřina na křtu kalendáře Miss Hasička, který s Vaškem Noidem Bártou pokřtili.

Reklama

Další články

Načítám