Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) se po dlouhé době objevila v Čechách na módní přehlídce. Přijala nabídku, aby předváděla na přehlídce Petry Balvínové na Ostrava Fashion Weekendu. Super.cz prozradila, že taková přehlídka je pro ni prestižní záležitostí, zato v prádle či plavkách už ji zřejmě nikdy neuvidíme.

"Hrozně jsem se na předvádění na ostravském fashion weekendu těšila. Nakonec to bylo celkem náročné, na mole bylo hodně hrbolků, ta chůze byla náročná, připadala jsem si jako koza na ledě. Snad to vypadalo dobře, musím se podívat na video," usmívala se Eliška. "Jinak jsem ale velmi ráda, že si mě vybrali, je to skvělá prestižní akce," dodala.

Proč už ji neuvidíme v prádle? "Pořádám dětské tábory, komunikuji s dětmi, rodiči, myslím, že už by se to opravdu nehodilo. Prádlo či plavky už předvádět neplánuji," řekla Super.cz Eliška, která na afterpárty vyrazila v krátkých kožených šortkách a výrazných zelených botách.

"Boty se mi hrozně líbí, jsou brčálově zelený, tváří jsou Kardashianky. Navíc dělají štíhlý a dlouhý nohy," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám