Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eliška Bučková (34) zase bojuje s nařčením, že se jí vrátila anorexie a modelka má zpět poruchu příjmu potravy. Eliška tvrdí, že to je kvůli jedné fotce, kde jí doslova trčí kosti.

"Anorexii nemám a mít nebudu. Jedna fotka z Bulharska to vyvolala. Máme v rodině geneticky dáno, že se nám všechno ukládá dole. Jsme takový hrušky a naopak ramínka a nahoře jsme hrozně hubené. Asi působilo, že mi trčí kosti. Ale to je opravdu tou fotkou," řekla Super.cz Eliška.

"Poruchu příjmu potravy mít v životě nebudu, k tomu se nikdy nevrátím," dodala rázně Bučková na kosmetické párty. Sama o sebe hodně pečuje, výrazně se líčí. "K péči o sebe a kosmetice jsem tíhla od malinka. Proto jsem zdrhla z gymnázia na kosmetickou školu. Mám doma neskutečnou škálu stínů, tvářenek. Dbám o sebe jako každá ženská, která se má ráda a pečuje o své tělo a pleť. Nejdůležitější je správně se odličovat, to je základ," uzavřela Eliška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám