Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) je známá tím, že miluje hodiny trávené u zrcadla, na akcích ji neuvidíte bez dokonalého make-upu i účesu. Přesto kvůli lásce spí často i pod mostem. Bez sprchy i líčidel.

Na sociální síti překvapila fotkou z loďky, kde trávila noc. Kvůli dešti pod mostem. "Máme loď s kajutou v Itálii, tady máme bez stříšky. Tady to funguje tak, že spíš pod širým nebem, a když prší, tak pod mostem," řekla Super.cz Eliška. Komáři jí nakonec její hebkou pleť nezničili. "Je taková zima, že komáři moc nejsou. Když doprovázím partnera na rybách, mám tu smůlu, že je vždycky zima a kolem deseti stupňů. Ale zase nejsou ti komáři. Byly časy, kdy jsem spávala v apartmánech, luxusních hotelech a Jakub mě tahá pod mosty," smála se.

Přesto přiznává, že i když si život v přírodě a rybaření zamilovala, dokonalé nalíčení i luxusní hotely jsou jí bližší. "Jsem ráda, že mám možnost chodit i do krásných hotelů jako u paní Malinové. Jako každá ženská se ráda upravím a jdu do společnosti a cítím se v tom mnohem přirozeněji," dodala na adresu své 'extchýně' Květy Malinové, která vlastní luxusní resort v Popovičkách.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám