Hlavní obsah
Článek

To bylo opravdu hodně nešťastné načasování! Eliška Bučková (34) uveřejnila za jiných okolností vtipnou fotku s oprátkou na krku, se zlou se ale potázala. Někteří jí hned začali nadávat, že si dělá legraci z frontmana skupiny Linkin Park Chestera Benningtona (†41), jehož smrt zasáhla ve čtvrtek celý svět. Oběsil se a lidé si myslí, že z toho má Eliška bžundu! Hlasujte v anketě na konci článku.

„To není pro děti, to je pro vedoucí, prášky došly,“ napsala ke snímku na internetu Eliška, která je nyní na jednom z rybích táborů svého přítele Jakuba Vágnera (42). Chtěla tím dát najevo, že péče o prcky u rybníka Katlov, kde jinak s partnerem žije, je hodně náročná na psychiku.

Jenže se do ní pár lidí hned pustilo s tím, že je vlastně neurvalá k citům těch, kteří truchlí pro Benningtona.

„To není vtipný… V den, kdy se zabila hvězda Linkinů tímhle způsobem?“ diví se někteří.

Jenže hysterie nebyla na místě. Jednak Bučková na táboře internet nesjíždí (o smrti hudebníka nevěděla), a i kdyby sjížděla, denně si vezme tímto způsobem na světě život tolik lidí, že by si to pokaždé mohl někdo vyložit špatně.

Další věcí je, že ne každý byl z této kapely na větvi, a tak se ho smrt jistě talentovaného frontmana kapely nedotkla tak, jako oddaných fanoušků.

Někdy se zkrátka problém hledá za každou cenu!

Co si myslíte o vtípku Elišky Bučkové s oprátkou?
Je v pohodě, týká se dětí a tábora
84,9 %
Nevhodné, když se oběsila hvězda Linkin Parku!
15,1 %
Celkem hlasovalo 1116 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám