Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přehlídka Blanky Matragi (71), kterou návrhářka uspořádala jako oslavu pětatřiceti let fungování v módním průmyslu, byla pro Elišku Bučkovou (34) jiná než v předchozích letech.

Nejkrásnější Češka roku 2008 totiž na rozdíl od svých missích kolegyň Terezy Fajksové, Lucie Hadašové, Ivety Vítové, Veroniky Procházkové, či Lucie Smatanové nešlapala molo ve Smetanově síni Obecního domu, ale seděla v první řadě jako divák.

„Říkala jsem svému partnerovi, proč jsem nikdy přehlídku neabsolvovala z pohledu diváka. Je to nádhera,” nechala se slyšet Bučková těsně po skončení módní show zasvěcené čtyřem živlům. „Užívala jsem si to jako divák, a zároveň jsem se vžila do holek a snažila jsem se je podporovat potleskem, protože někdy, když jsou hodně úzké šaty a vysoké podpatky, tak to není úplně legrace, jít po tak dlouhém mole,” uvedla soucitně Bučková.

Na přehlídku Blanky Matragi oblékla modelka šaty návrhářky z bledě modré zdobené látky s hlubokým dekoltem. „Cítím se v nich jako carevna,” smála se Eliška, která prý modelem ohromila i svého partnera Jakuba Vágnera, který prý reagoval pouze zvoláním „Wow!”.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám