Hlavní obsah
Článek

Modelka Eliška Bučková (34) se po boku rybáře Jakuba Vágnera (42) stáhla do ústraní a žije s ním ve vesnici Katlov. Jak sama říká, hodně o sobě slýchává, že zalezla do nory. Na přehlídkách už je vidět jen výjimečně.

"Kuba je hodně vytížený člověk, máme na sebe málo času. Pro nás je ten čas natolik vzácný, že se pak rozmýšlíme, jak ho využijeme. Když nejsme na Katlově, u mých rodičů nebo na expedici, tak spolu vymýšlíme nějaké projekty, teď plánuju tábor pro děti," řekla Super.cz Eliška.

"Přehlídky stále dělám, ale pro radost. Často mi to nesedí termínově. Taky si vybírám, aby pro mě přehlídka byla radost, a ne stres," upřesnila.

Eliška si vybírá naprosto rozdílné partnery. Žila s rockerem Vaškem Noidem Bártou, s pohádkově bohatým synkem Jakubem Malinou a nyní je zamilovaná do rybáře. "Nikdy jsem se nepřetvařovala. V určitém období mě bavil určitý druh dovolené, styl života. Čím víc toho člověk pozná, tak přijde na to, co ho činí šťastným. Teď jsem maximálně spokojená. Kariéru jsem omezila, abych mohla být se svým partnerem. To mám na žebříčku hodnot na prvním místě," usmívala se Bučková.

Na svatbu a děti je prý ale ještě čas. "Svatbě a dětem necháváme volný průběh. Ono to tak přirozeně vyplyne. Chlap nemá jednoduchý vychytat situaci, kdy je ženská v pohodě, má náladu, je si jistý, že odpoví pozitivně. V Mongolsku pod stanem to není úplně ta chvíle," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám