Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Umí dělat opravdu nádherné děti! Super.cz si popovídal s charismatickými a sympatickými rodiči Elišky Bučkové (34), kteří kromě vítězky České Miss mají ještě další tři dcery. Každá z nich jako by ze žurnálu vypadla. Co říkají na život své veřejně nejznámější dcerky a jak vnímají její vztah s Jakubem Vágnerem (42)?

Eliška prý byla hodně živé dítě. „Rozhodně neseděla v koutě. Byla kudrnatá, veselá, rozverná, akční,“ říká Blažena Bučková. „Prostě celá maminka,“ přidal k tomu otec Vít Buček, podle kterého ale modelka neměla nijak divokou pubertu.

Nápad, aby se přihlásila do České Miss, kterou v roce 2008 vyhrála, pocházel z matčiny hlavy. „Netušili jsme, co ta soutěž obnáší. Ničeho jsme se nebáli, protože jsme to prostředí neznali, tak nám to nedošlo,“ říká Blažena Bučková.

Ta je i s manželem na své dcery náležitě pyšná. „Dělali jsme, co jsme mohli a co je nám dovoleno. Zbytek je už ve vyšší režii,“ souhlasí Vít Buček.

Zažili už pár partnerů Elišky (veřejně se ví o Vašku 'Noidovi' Bártovi a milionářském synkovi Jakubu Malinovi), podle nich žádný nebyl grázl, ale s některými to prostě do budoucna nemělo perspektivu.

A jak vidí Jakuba Vágnera? Podle maminky je skvělý chlap a čistá duše. „Kuba na nás působí velmi seriózním a dobrým dojmem. Už při prvním setkání jsem viděl, že bude výborný kluk a věřím, že i partner. Kéž by jim to vyšlo,“ dodal tatínek.

Reklama

Další články

Načítám