Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rybář Jakub Vágner (42) je pořádně zamilovaný do modelky Elišky Bučkové (34) a už si ji k sobě nastěhoval. Eliška opustila Prahu, kde léta žila, a odstěhovala se za rybářem na samotu k rybníku Katlov. Jde z extrému do extrému. S miliardářským synkem bydlela v luxusním domě, kterému se přezdívá český Southfork.

"Bydlíme spolu více než jeden a půl měsíce, je to krásný, moc si to užíváme," řekl Super.cz na párty v bistru Provocateur Vágner, který měl původně dorazit s Eliškou. Ta ale zůstala doma. "Jedeme zítra na dovolenou, Eliška má spoustu balení, připravování. Jedeme na celkem dobrodružnou dovolenou," vysvětlil Vágner.

Eliška se zamilovala do jeho vášně - rybaření a ráda s ním cestuje do nebezpečné Amazonie. "Baví ji to, ale nikdy ji nebudu nutit do něčeho, co by se jí nelíbilo. Hrozně rád s ní cestuju i do míst, která má ráda ona. Vztah musí být vyvážený. U nás je kompromis spontánní," řekl rybář.

A co se mu na Elišce nejvíc líbí? "Nejkrásnější věc, kterou mě uhranula, je její duše. Amazonie pro mě byla, co se týče mého vztahu, zlomovým okamžikem. V prostředí, jako je Amazonie, se projeví všechno, jaký člověk opravdu je, odkryjí se klady i zápory. Eliška byla jedním z hlavních strůjců krásné pohodové atmosféry, ta její spontánnost a laskavost ke všem bylo to, co mě na ní zaujalo," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám