Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká Miss Eliška Bučková (34) předvedla za chladného podzimu dokonalé tělíčko a luxusní silikonová ňadra v sexy bílých plavečkách. A aby toho nebylo málo, obklopila se pořádnými svalnatými fešáky. Co na to řekne její snoubenec Vašek Noid Bárta (43)? Tihle svalouši asi jeho kamarádi nebudou.

Zatímco Noid "dováděl" na jevišti s Bílou, Eliška si užívala v obležení sexy chlapů - finalistů soutěže Hasič roku. Krásnou Elišku svalnatí fešáci doslova nosili na rukou. Eliška s nimi a také s finalistkami soutěže Miss Hasička trávila víkend na soustředění v luxusním hotelu v Čestlicích před blížícím se finálovým galavečerem.

"Bylo to hrozně fajn. Kluci byli neskuteční sympaťáci, byla s nimi legrace a také jsem byla překvapená, že jsou mezi hasičkami takové kočky. 2. listopadu se s nimi uvidím znovu na finálovém galavečeru, kde budu zpívat," prozradila krásná Bučková.

Finalisté a finalistky probírali volné disciplíny, zkoušeli šaty i plavky na finálový večer, ale také se bavili v přilehlém aquaparku. Nadšení byli z vodních radovánek v bazénu, na tobogánech nebo v sauně. Eliška jim dávala cenné rady.

„Důležité je zůstat přirozená, na nic si nehrát a být zdravě sebevědomá. Vystresované nebo naopak příliš namachrované holčičky nechce vidět nikdo," dodala Bučková.

Reklama

Další články

Načítám