Hlavní obsah
Článek

Černé plomby už se dnes nenosí, tím spíš, když se žena živí svým zevnějškem. Své o tom ví i modelka Eliška Bučková (34), která se rozhodla zbavit své poslední vady na kráse.

Česká Miss 2008 dostala příležitost natáčet českou kampaň pro známou značku, která vyrábí a prodává luxusní dámské spodní prádlo. Jedná se o opravdu prestižní zakázku, a tak nechce Eliška nic zanedbat.

Navíc je i jako muzikálová zpěvačka často nucena otvírat svá ústa dokořán a s bílými plombami bude vypadat o poznání lépe. Krásná brunetka si nejdříve nechala vybělit zuby od dentální hygienistky Kláry Špoutilové, aby její chrup dosáhl naprosté dokonalosti. Při této příležitosti jí MUDr. Jan Bjaček ukázal, jak si má správně čistit zuby, a provedl ji celým “kurzem“ dentální hygieny.

Eliška ale přišla hlavně kvůli svým tmavým plombám, kterých se rozhodla zbavit. „Krásné bílé zuby jsou v modelingu velmi důležité, a proto jsem se rozhodla, že si je nechám vybělit. V poslední době soustředím veškerý svůj volný čas na svoji pěveckou kariéru. Mám pusu plnou ošklivých šedivých plomb, což mi nejen snižuje sebevědomí, ale při zpívání i natáčení klipů to nevypadá hezky,“ říká Bučková, která zároveň hodlá podstoupit i kompletní výměnu šedivých plomb za krásně bílé.

„Ušetřím tak dlouhou práci fotografům při retuši, budu se cítit skvěle a budu se moci naplno smát. Je to jedna z prvních věcí, do kterých by měl zpěvák investovat, protože ke krásnému ‘zvuku‘ by neměl chybět také krásný ‘obraz‘,“ říká modelka.

Mohlo by se zdát, že Eliška byla před stomatologickým zákrokem obrněná odvahou. Ve skutečnosti to bylo tak, že nebýt jejího přítele Václava Noida Bárty (43), kdoví, jestli by se Eliška k návštěvě kliniky vůbec odhodlala. Chvílemi to dokonce vypadalo, že se zpěvák snažil svou přítelkyni na kliniku dotáhnout silou. Jak ale Eliška s krásným novým úsměvem přiznala při odchodu, bála se úplně zbytečně.

Reklama

Další články

Načítám