Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) měla autonehodu. Se svým ani ne měsíc starým luxusním vozem havarovala na dálnici, když jela na přehlídku do Hodonína. Jí ani jejímu spolujezdci, herci Mirku Šimůnkovi, se naštěstí nic nestalo. Eliška byla jen ve velkém šoku.

"Byl hustý provoz a stáli jsme v koloně, paní za námi asi telefonovala, nevšimla si, že brzdím, a napálila to do mého auta," řekla Super.cz Bučková.

"Byla jsem z toho úplně vyklepaná. Na prášky. Auto mám necelý měsíc. Je to můj brouček a dávala jsem si hrozný pozor i při parkování. A pak tohle. Mirek byl zlatej, všechno to za mě vyřídil, dal výstražný trojúhelník, auto odstavil na stranu na blikačky a šel to s paní vyřídit," prozradila Eliška, která byla nakonec překvapená, že její vůz byl jen nepatrně poškozený.

"Měla jsem jen pár škrábanců vzadu a upadlou značku. Byla jsem z toho v šoku, protože paní měla u auta totálně rozbitý předek. Zřejmě i proto, že má můj Mini Cooper světla hodně nahoře, tak nebyla rozbitá a vážně jsem měla jen odřeninky," vysvětluje Eliška.

Eliška se akorát bála, že nestihnou nasmlouvanou přehlídku. Majitelka druhého vozu jim sdělila, že s Mirkem můžou odjet a s přivolanými policisty to sama vyřídí. "Ujeli jsme asi 3 kilometry a volala mi policie, že jsem ujela z místa nehody a že to je trestný čin. Myslela jsem, že už se fakt zblázním. Přijeli pro nás policejním vozem a s houkačkama nás odvezli na místo nehody. Připadala jsem si jak trestanec. Nakonec to dobře dopadlo a i přehlídku jsme stihli," dodala Bučková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám