Hlavní obsah
Článek

Na premiéru muzikálu Aida pozval Václav Noid Bárta (43) celou svoji rodinu. Fandili mu oba rodiče, i když už jsou dávno rozvedení, bratr Štěpán, švagrová Markéta a snoubenka Eliška. Kromě otce se všemi sdílí jeden dům v Uhříněvsi, který je rozdělený na byty.

"V létě jsme hodně společně, grilujeme na zahradě. Ale když se ochladí, každý se zavře ve svém bytě a Vaška s Eliškou, kteří mají plno práce, skoro vůbec nevidím," řekla Super.cz Lenka Bártová, která je na syna velmi pyšná. "I když jsem máma, musím úplně objektivně říct, že je pořád lepší a lepší," pěla ódy.

Spokojená je i s Eliškou Bučkovou (34). "S Luckou jsme se tolik nevídaly. S Eliškou spolu pracujeme na zahradě, chodíme se koupat," vyprávěla. Na kariéru muzikanta měl nakročeno i její druhý syn Štěpán. Účinkoval s Vaškem v jeho muzikálu Němcová. "Ale za barem mi to sedí líp. Zazpívám si už leda v hospodě," řekl nám Štěpán, který má mimochodem úplně stejnou mezírku mezi předními zuby jako jeho bratr.

Vašek a Štěpán mají díky otci dalších pět sourozenců. "Mám sedm dětí a na všechny jsem pyšný. A jsem pyšný hlavně sám na sebe, že jsem je stvořil," prozradil Václav Bárta starší, který s Vaškem spolupracuje i na některých projektech.

Reklama

Další články

Načítám