Hlavní obsah
Článek

Dlouhé róby už se na slavnostní divadelní premiéry moc nenosí, a to ani když se jedná o tak luxusní divadelní prostředí, jaké je v Hudebním divadle v Karlíně. Na premiéře muzikálu Aida tak vládly především koktejlky převážně v černé barvě.

Výjimkou byla fantastická róba představitelky hlavní role Dashy. "To jsou šaty od Pepy Klíra. Měla jsem je doma ve skříni a čekaly na svoji velkou příležitost," prozradila zpěvačka Super.cz.

Vymykala se také první dáma Livie Klausová, která zvolila atraktivní proužkované šaty, a herečka Ilona Svobodová s modelem v akcentech oranžové. V dlouhých bílých šatech překvapila Kamila Nývltová. Na premiéru si také nechala zahustit vlasy v salonu, kam chodí Lucie Bílá (57). Celkový efekt ale budil spíš rozpaky.

Na klasiku vsadila jak Lucie Bílá, tak partnerky Ondřeje Soukupa a Michala Horáčka, kostýmní výtvarnice Aidy Michaela Horáčková Hořejší a zpěvačka Lucie Šoralová. Dana Morávková (52) v kalhotovém kostýmu ukázala, jak už jí ubývají kila díky trénování na StarDance.

Nový model nevynesla přítelkyně Václava Noida Bárty, modelka Eliška Bučková (34). "Koupila jsem si sexy overal, ale Vašek mi řekl, že se hodí na rockový koncert a ne na premiéru. Takže mám šaty, které už jsem měla na akcích asi šestkrát," svěřila smutně. "A taky jsem si chtěla udělat lokýnky, ale kvůli tomu, jak venku pršelo, mi spadly," uzavřela své módní martyrium.

Reklama

Další články

Načítám