Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Eliška Bučková (34) a zpěvák Vašek Noid Bárta (43) se zasnoubili. Po dvouletém vztahu krásnou Elišku požádal Vašek minulou neděli o ruku. "Jela jsem z přehlídky a Vašek na mě čekal na nádraží. Přivezl mě domů, kde na mě všude čekaly okvětní lístky, svíčky, šampaňské a úchvatná večeře. Vašek poklekl, nasadil mi nádherný prstýnek z bílého zlata s briliantem a požádal mě o ruku. Samozřejmě jsem řekla ano," řekla Super.cz Eliška.

"Myslím, že po dvou letech je ten správný čas ten náš vztah posunout. Elišku moc miluji a budu šťastný, když se stane mojí ženou," dodal Noid.

Eliška radostnou novinu také volala rodičům, kteří byli zpočátku v šoku. Nakonec jsou ale šťastní společně s ní. "Nadšením nejdříve neskákali, byli v šoku. Ale pak volali, že jsou moc rádi, že to nebereme na lehkou váhu a že to někam spěje," prozrazuje Eliška, která nepreferuje svatbu v zahraničí u moře. Vdát se chce určitě v Čechách.

"O termínu jsme se ještě nebavili, ale určitě to chceme stihnout do roka a do dne. Svatba určitě bude v Čechách, ale zatím jsme se o tom ještě tolik nebavili. Nevím jestli bude v kostele, ale určitě chci církevní sňatek," dodala věřící Bučková.

Reklama

Další články

Načítám