Hlavní obsah
Článek

Ještě před premiérou muzikálu Aida musí jeho protagonisté absolvovat řadu akcí, kde by měli projekt zpropagovat. V největších vedrech tak například museli navlékat muzikálové kostýmy anebo bez jakýchkoli výmluv odehrát třeba sportovní utkání. A i ti, kdo jsou v nejlepší kondici, to zvládají jen tak tak.

Tudíž jsme například viděli Václava Noida Bártu, jak málem zkolaboval po fotbalovém utkání, i když je to zdatný sportovec. A to strávil na hřišti jen pět minut. "To se pletete, bylo jich osm. A když je osmatřicet ve stínu, zapotil by se každý. A když mě hned potom vytáhnete před kameru, tak se nedivte," krčil rameny zpěvák, který se vzhledem k závazkům, které v Aidě má, musel během půl hodiny převléknout častěji než jeho přítelkyně, modelka Eliška Bučková (34) na módní přehlídce.

"To je pravda. Měl jsem fotbalový dres, civil a kostým z muzikálu. A musím uznat, že staří Egypťané věděli, jak se do horka obléknout. V kostýmu jsem se cítil nejlépe, ovšem i díky naší kostýmní výtvarnici Míše Hořejší," upřesnil Noid.

Reklama

Další články

Načítám