Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Rocker Václav Noid Bárta (43), který má sice namakanou figuru, ale přitom je krotký jako beránek, musel ustoupit ze svých zásad a po letech se začít prát. A příčinou nebylo alkoholické opojení nebo dokazování si své převahy. Zastal se své přítelkyně Elišky Bučkové (34). „Nedávno došlo k dost vážné situaci, kdy jsem musel Elišku bránit,“ prozradil exkluzivně Super.cz Bárta.

„Stalo se to na párty v jednom nejmenovaném klubu, kde jsem rozdal pár ran. Jeden chlap tam byl tak neskutečně sprostý a zlý na mou přítelkyni, že jsem ho musel zpacifikovat,“ svěřil se Noid.

K situaci došlo ve chvíli, kdy Bučkovou Bárta ztratil z dohledu, protože šla na toaletu. „Po návratu mi s vyděšeným výrazem řekla, že ji nějaký frajírek nechtěl pustit na WC a neskutečně sprostě jí nadával. Tak, že se to nedá ani interpretovat. Nechal jsem si proto ukázat, který to byl a vyřešil jsem to s ním,“ krčí rameny Noid s tím, že má sice klidnou povahu, ale nikdo nesmí překročit určité hranice. „Nechápu, co toho člověka k takovému chování vedlo. Vypadalo to, že je naštvaný na někoho, kdo je trochu úspěšnější než on. Vzniklo to ze zášti,“ myslí si hvězda připravovaného muzikálu Aida a autor hudby a interpret titulní písně k novému seriálu Obchoďák Když to nečekáš, kterou ve čtvrtek pokřtil v restauraci Aureole.

Věčně usměvavý Vašek má vysportovanou postavu právě proto, aby mohl ochránit svou přítelkyni a rodinu. „Kvůli tomu celý život cvičím a snažím se dělat bojové sporty. Nejde mi o to, abych se bezdůvodně pral, ale abych zamezil případné agresi vůči svým blízkým. Na budku jsem taky už nedostal hodně dlouho, ale to je dáno psychikou,“ uzavřel s úsměvem Václav Noid Bárta.

Reklama

Další články

Načítám