Hlavní obsah
Článek

Kráska totiž pochází z nábožensky založené rodiny a ta si rozhodně nepřeje, aby se jejich dcera veřejně svlékala. Eliška to vyřešila šalamounky a o sexy fotkách rodičům raději vůbec neřekla. Přichystala jim tak pořádné překvápko.

"Mámě ani tátovi jsem o focení neřekla, takže byli dost překvapení. Ale je to moje práce, takže se to snad zase brzy dá do pořádku. Rodiče mě vždy podporovali, takže myslím, že se tak stane i tentokrát,“ svěřila se Bučková Nedělnímu Blesku.

Přísní rodiče měli kdysi problém přijmout i přítele Bučkové zpěváka Václava Noida Bártu (43). Byl totiž rozvedený, což její rodiče neuznávají. Noid si však postupně k rodičům své lásky našel cestu a dnes s nimi nemá žádný problém.

A proč se vlastně Eliška odhodlala zapózovat na odhalených fotkách? Chce všem ukázat, že netrpí anorexií! "Už se mi nechtělo opakovat, že normálně jím. I když jsem se u jídla nechala mockrát vyfotit, stejně leckdo tvrdil, že jsem kost a kůže. Tady aspoň uvidí, že moje tělo je úplně v pořádku," řekla Eliška Super.cz. Tímto zdůvodněním snad obměkčí i přísné rodiče.

Reklama

Další články

Načítám