Hlavní obsah
Článek

Když ženu trápí plochý hrudníček, řešením je plastická operace. Nic se ale nesmí přehánět. Případů, kdy si jako Julie Zugarová nebo Dominika Mesarošová (38) hodlají na obrovských ňadrech modelky budovat kariéru, je naštěstí jako šafránu. Příkladem je Marcela Vovsová, iMiss 2010. Nechala si sice zvětšit poprsí, ale řídila se radou, že méně je někdy více.

Už od svého mládí měla Marcela, jak sama říká, klučičí atletickou postavu. "Sváděla jsem vnitřní boj. Chtěla jsem se cítit žensky, mít oblé tvary, ale zároveň vypadat a cítit se přirozeně. Nad augmentací prsou jsem dlouho přemýšlela a teprve ve svých šestadvaceti letech jsem našla odvahu si svůj sen splnit," svěřila Marcela, která se sice věnuje modelingu, ale zároveň si nechala zadní kolečka a pracuje jako zdravotní sestřička.

„Nechtěla jsem nic velkého, ale ani nic malého“, říká blonďatá kráska. Kdo ji nezná, zákrok plastického chirurga by těžko na jejím hrudníku rozpoznal. Výsledek je úžasný stejně u Elišky Bučkové (34), která ovšem zákrok dodnes odmítá potvrdit, i když na něj už média dávno upozornila.

S Eliškou měla Marcela i stejného operatéra. MUDr. Michal Puls Marcele zvětšil prsa přibližně o jednu velikost, což je úměrné k její štíhlé postavě.

„Pan doktor Puls mi doporučil i vhodnou velikost. Operace proběhla v pořádku. Do domácí péče jsem byla propuštěna druhý den“, popisuje své zkušenosti Marcela. Teď je to měsíc a Marcela si upravené poprsí nemůže vynachválit.

„Už první týden jsem se cítila skvěle a přišlo mi, že má nová prsa ke mně patří odjakživa, jen jsem si na ně musela chvilku počkat. Jsem nadšená, cítím se skvěle, sebejistě a hlavně žensky. Má velikost je přirozená a já se těším, až si vyjdu v plavkách, lehkém letním tílku či šatech a nebudu muset potají schovávat své silikonové vycpávky v silných push-up podprsenkách,“ dodává Marcela.

„Pokud si někdo myslí, že jsem operaci podstoupila jen kvůli své práci v modelingu, mýlí se. Neříkám, že mi tato skutečnost nepřinese možná lepší zakázky, ale můj vnitřní pocit a mé štěstí je důležitější. A to je opravdu k nezaplacení," míní.

Reklama

Další články

Načítám