Hlavní obsah
Článek

Nedávno se sice Eliška Bučková (34) svlékala na pláži na Kanárských ostrovech jen do kalhotek od plavek, ale ještě víc sexy je v modýlcích, které křivky jejího dokonalého těla neodhalují úplně. Eliška se stala tváří nové kolekce prestižní módní návrhářky Soni Hlaváčkové. A neuvěřitelně jí to sluší.

Naše přední módní návrhářka vytvořila novou kolekci s názvem Spojení. Právě spojení mužského i ženského světa bylo inspirací pro její název a zejména styl. Všechny modely navazují na základní prvek mužského šatníku – klasickou bílou košili. I když v modýlcích, které na fotografiích oblékla Eliška, je na hledání této inspirace potřeba hodně velká dávky představivosti.

Ladné křivky Eliščina těla se skrytě značí pod mistrně střiženými díly. Košile a topy z nové kolekce mají výrazné manžety a nápadité límce. Propojovacím prvkem kolekce jsou pak doplňky ve tvaru pásků a náramků, které jsou provazované z prýmků a tkanic a symbolizují ono propojení muže a ženy.

Soňa Hlaváčková se zaměřuje na originální, designově čistou a nositelnou módu jak do práce, tak pro volný čas i večerní zábavu. Návrhy Soni Hlaváčkové lze vídat také na řadě českých celebrit. Spolupracuje například s Agátou Hanychovou, Gábinou Partyšovou, Janou Doleželovou, Sandrou Pogodovou, Terezou Kostkovou a řadou dalších.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám