Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Své dokonalé tělo Eliška vystavovala na dovolené na ostrově Gran Canaria, kde si užívala relax se svým přítelem Noidem. Ten, jak na sebe práskl, si na dovolenou obvykle sbalí dvě trička a jedny šortky. Vše ostatní už je na jeho přítelkyni Elišce Bučkové (34).

A aby se Vašek nespálil, natírá ho starostlivá Eliška samozřejmě i opalovacím krémem. Nejradši má značku, kterou objevila teprve nedávno. Je se třpytkami a na našem videu opravdu vynikne, jak Noid ve svitu slunce vrhá odlesky jako upíři z Twilight ságy.

"Je to jeho problém. Byl líný dojít pro jiný krém, tak ať se s tím popere," krčila rameny Eliška. S Vaškem sice tvoří zamilovaný pár už rok a půl, ale právě na dovolených nejčastěji dochází k hádkám. "Dokonce jsem jednou uvažovala i o tom, že bych si na zpáteční cestu zařídila letenku v jiné části letadla," prozradila Super.cz Eliška.

"Právě ten klídek, který na dovolené je, přímo vybízí k tomu zabavit se hádkami. Ale většinou kvůli hloupostem. Třeba když mi Eliška vyčte, že jsem na ni dvě a půl hodiny nepočkal, až se konečně oblékne, a šel jsem na snídani sám," vysvětlil Noid.

Pár má za sebou už šest dovolených u moře. V zimě cestují pravidelně do Egypta, byli v Chorvatsku a na Maledivách, naposledy si užívali na ostrově Gran Granaria. Noid chtěl původně jezdit na výlety, aby zblízka viděl zdejší hory, nakonec ale skončil s přítelkyní, která se opaluje tak zodpovědně, že by mohla být zapsána v Guinessově knize rekordů, na pláži. Dostal se jen do dun, kde natáčel svůj videoklip.

A nejhorší zážitek ze společné dovolené? „Žádný,“ tvrdí Noid. Eliška ale jeden našla. „V Egyptě jsme si půjčili auto, že pojedeme sami na vlastní pěst z Hurghady do Luxoru. Jeli jsme osm hodin pouští, tam se na nás dívali jako na exoty, bez průvodce jsme se nikam nedostali. Takže jsme otočili a dalších osm hodin se vraceli pouští zpátky. Vašek mě ani nepustil ven z auta, protože jsem na sobě měla šortky a tílko, což není v tamních podmínkách ideální typ oblečení. Ale on byl spokojený. Fotil si snad každý kámen, tak se cesta ještě protáhla,“ vzpomínala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám