Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Eliška Balzerová (74) a Tatiana Vilhelmová (45) hrají v novém filmu Jiřího Vejdělka maminku s dcerou, což už si jednou zkusily ve snímku Teorie tygra. A dvojice je to více než podařená.

Obě dvě herečky tak samozřejmě nemohly chybět ani na slavnostní premiéře filmu, kde společně pózovaly jak jinak než u „tátovy Volhy“.

Eliška Balzerová se u focení odvázala a vystavila na odiv své pevné a pořád krásné nožky. Měla ale opravdu co dělat, aby fotografům neukázala více, než sama chtěla. Šmrncovní a energická dáma ovšem nakonec uhlídala i kalhotky a krkolomné pózování na kapotě auta ustála s grácií sobě vlastní.

Balzerová už je sice v babičkovském věku a pomalu se blíží do klubu sedmdesátnic, ale vypadá rozhodně na méně. než jí ve skutečnosti je. Pro roli vitální maminky je zkrátka jako dělaná a tvůrci v tomto případě vsadili na správného koně.

Snímek Tátova Volha mapuje příběh matky a dcery, které se vydají na cestu po milenkách svého manžela a otce, aby zjistily, zda před nimi neskrýval nemanželského syna. Vejdělkova komedie je oslavou ženské síly, vůle, rozhodnosti a velkorysosti.

Reklama

Další články

Načítám