Hlavní obsah
Článek

Jiří Bartoška (77) a Eliška Balzerová (74) k sobě měli pokaždé blízko. Spolužáci z divadelní fakulty JAMU se divákům naposledy představili ve filmu Teorie tygra, kde Balzerová hrála Bartoškovu značně dominantní manželku.

Unikátní příležitost vidět tento sehraný herecký pár, jak zpívá duet, měli o víkendu diváci v pražské La Fabrice, kde vítězka StarDance Marie Doležalová (37) pořádala charitativní Velkou jarní Šansoniéru aneb večer plný šansonu pro Kuře Pomozte dětem.

K mikrofonu se na jevišti postavily známé osobnosti z hereckého života, mezi něž bezesporu patří i Bartoška s Balzerovou, kteří si střihli duet Klíč pro štěstí. Písnička není pro Bartošku žádnou velkou neznámou.

Před jednatřiceti lety ji totiž zpíval společně s Marií Rottrovou (82). A obrovský potlesk sklidil nejen tehdy, ale i v současnosti. Jak se sami můžete přesvědčit v naší videoukázce, Bartoškovi to skvěle šlapalo i s Balzerovou. Vstupenka na Šansoniéru stála sice tisíc korun, ale celý výtěžek, tedy více jak 130 000 korun, putoval na konto Pomozte dětem.

Co říkáte na zpěv Elišky Balzerové?
Na to, že není zpěvačka, zpívá dobře
14,1 %
Překvapila mě, skvělé
76,9 %
Její zpěv se mi nelíbí
9 %
Celkem hlasovalo 4372 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám