Hlavní obsah
Článek

Italská moderátorka a příležitostná herečka Elisabetta Canalis (45) se nejvíc proslavila vztahem s hollywoodským hercem Georgem Clooneym (62). Pár spolu byl celkem dva roky a poprvé se společně ukázal na filmovém festivalu v Benátkách v roce 2009. Nakonec jim to ale nevyšlo, ale o Canalis rázem věděl celý svět.

Italská kráska se v minulosti věnovala také modelingu a díky vztahu s Clooneym se dostala například na titulní stranu italské verze magazínu Vanity Fair, který ji roku 2010 dokonce zvolil čtvrtou nejkrásnější ženou roku 2010. Kráska po rozchodu s hvězdným hercem sama nezůstala. Dalšího chlapa z šoubyznysu si ale nakonec nenašla.

Před sedmi lety se vdala za ortopeda Briana Perriho. O rok později se manželům narodila dcera Skyler Eva. Canalis neztratila nic ze svých půvabů, kterými okouzlila Clooneyho. Fotografové ji naposledy zastihli na pláži v letovisku Porto Cervo na severu Sardinie, kde si kráska s rodinkou užívá dovolenou. V bikinách předvedla svou sexy figuru i zářivý úsměv. Na Sardinii se Canalis i vdávala, a tak patří k jejím oblíbeným destinacím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám