Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V těhotenství přibrala 25 kilo, takže bylo jasné, že od narození dcery Violy 13. července do 3. září, kdy Elis Ochmanová (35) opět nastoupí na jeviště divadla GoJa Musi Hall jako zelená čarodějka Elphaba, všechna zhubnout nemůže. "Dole mám sedmnáct kilo, osm ještě zbývá," řekla Super.cz.

Logicky se tedy nemohla vejít do kostýmů. "To ani náhodou, muselo se povolovat, v kostymérně mi všili deseticentimetrový pruh na zádech, který diváci neuvidí. Jsem přesvědčená, že to nebude mít na představení žádný vliv," uvedla Elis. Jak to vypadá, se můžete podívat na fotografii nebo v našem videu.

Dceru jí během práce hlídá babička a manžel. "Určitě nestrádá, mateřské mléko odstříkávám, ale pro mě je to hrozné. Řekla jsem si, že aspoň omezím víkendová představení tak, abych nehrála dvojáky a nebyla bez ní tak dlouho. Práce je práce, vracím se do všech představení, kde jsem byla," prozradila a vyprávěla nám, že Viola je naštěstí velmi hodné spokojené miminko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám